onsdag 13 februari 2013

Kallelse till årsmöteÅrsmöte för medlemmar i lokalavdelningen Humanisterna Umeå sker traditionsenligt på Pi- dagen, den 14 mars med hemlagade Pi- pajer som tilltugg. Denna dag kallas för pi-dagen eftersom den i amerikanskt datumformat skrivs 3/14 och att pi avrundas till just 3,14. Den firas med paj på grund av att på engelska låter pi likadant som ordet för paj (och är dessutom cirkelformad).  Då denna dag även är Einsteins födelsedag kan denna dag med fördel ägnas åt att fira matematiken och vetenskapen i största allmänhet. Därför tycker vi att detta är en kul dag att förlägga våra årsmöten på. 

Välkommen till förhandlingar, fika och samvaro i källarlokalen på Östra Norrlandsgatan 68, Umeå, torsdagen den 14 mars, klockan 19.00. 


Medlem som önskar få ett ärende behandlat vid årsmötet som berör avdelningens egen verksamhet skall inge en motion till avdelningens styrelse senast tre veckor före årsmötet. Det vill säga den 21 februari.
mailadress: umea@humanisterna.se

lördag 9 februari 2013

Humanistpub 14:e feb


Nu på torsdag är det dags för Humanistpub igen!


Missa inte detta fantastiska tillfälle att träffa likasinnade för trevliga och intressanta samtal.Alla hälsas varmt välkomna torsdagen den 14:e februari klockan 19.00 till Pub Rött, som ligger på Axtorpsvägen 32, nära universitetet.