söndag 29 januari 2012

Humanistpub på Torsdag den 2:a Februari


Nu är det dags för Humanistpub på Restaurang Rött igen!

Ett bra tillfälle att lära känna nya trevliga humanister i en avspänd miljö, kanske till en bit mat, öl, vin eller liknande.

Vi träffas Torsdagen den 2:a Februari på Pub Rött klockan 19:00. Denna pub/restaurang ligger nära Universitetet, på Axtorpsvägen 32.

Vi ses!

onsdag 11 januari 2012

Informationskväll om Humanistisk konfirmation


I år arrangerar Humanisterna fyra stycken Humanistiska konfirmationsläger för ungdomar. En av dessa kommer att äga rum i Västerbotten! Närmare bestämt i Åmsele utanför Umeå, den 30 juli-5 augusti.

Med anledning av detta håller Humanisterna Umeå i en informationsträff om humanistisk konfirmation på Bokcafé Pilgatan på Pilgatan 14, tisdagen den 24 januari klockan 18.30

Humanistisk konfirmation är ett sommarläger där ungdomar i 15-årsåldern träffas och diskuterar livets stora frågor. Lägret är en vecka långt och syftar till att bekräfta att ungdomarna håller på att bli ansvarstagande vuxna. På informationsträffen kommer Humanisterna berätta mer om konfirmationen.

Vi ser gärna att du som medlem i Humanisterna Umeå hjälper till med att berätta för din omgivning att det i sommar finns ett alternativ till en religiös konfirmation och att vi den 24:e januari har en informationskväll om detta.

Tack för hjälpen!

Med Vänliga Hälsningar,
Styrelsen för Humanisterna Umeå